SUSȚINERE FINANCIARĂ 

În weekend, buzoienii vor fi martorii unui adevărat spectacol de rally raid. Zeci de piloți din România, Italia, Bulgaria, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, Franța, Austria și Marea Britanie, vor lua startul la „Ro Rally Marathon”, o impresionantă întrecere de anduranță ce se va desfășura, în perioada 4-11 august, pe o distanță de peste 1.500 km., în județele Buzău, Vrancea, Ialomița și Călărași.

Cartierul general al competiției internaționale va fi amplasat la Unitatea Militară din Râmnicu Sarat, acolo unde au fost angrenați, pentru buna desfășurare a evenimentului, zeci de voluntari și sute de profesioniști. Întrecerea găzduită de Primăria Râmnicu Sărat este susținută de Consiliul Județean Buzău, care a alocat, drept cofinanțare a evenimentului, 200.000 de lei, din bugetul județului. Președintele Consiliului Județean Buzău consideră că prin acest eveniment se face o și mai bună promovare a județului.

În cadrul aceleași competiții înternaționale, în perioada 9-11 august, la Rm. Sărat, va avea loc și cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Rally Raid 2024. Este vorba despre competiția “Baja 555 Romania”, organizată de Asociația Sportivă Baja 500 Motorsport.

Related posts